Back to PROJECTS

Achmea Insurance Corporate Identity
the Netherlands

Shifting the balance from injury and sickness to health and well-being for the 6 rehabilitation centres of Holland’s largest insurer Achmea. We designed a living room x gym with a focus on movement and improvement.

Clients are greeted by a standing hostess and seated at a large bespoke communal table in the waiting area, encouraging interaction and communication. Glass walls allow for occasional views on individuals actively improving their health in the treatment rooms. To enhance the positive feeling of the living room, hand drawn lines of roses run throughout the walls of the centre and are found on bold Reflections In Ink rugs to define private areas. On their way out clients are given a specially designed water bottle with own of our own photographs of a Lake Como sunrise.